Ny kollektion - Intense
NIEUW, MOOI, ONMISBAAR!Heb je een nieuwe sportlook nodig?
Filters

Filter

Broeken

Mooie broeken van populaire merken als Freddy WR.UP, NEBBIA, Better Bodies en nog veel meer! Wij zijn er zeker van dat jij in ons brede assortiment casual en sportbroeken iets vindt dat aan je eisen voldoet. Fraaie designs zorgen voor een geweldige look, wat je ook doet. Wij kiezen de broeken voor ons assortiment nauwkeurig om jou als klant van een gevarieerd aanbod te kunnen voorzien.

Sportbroeken

Als je je prettig wilt voelen bij een actieve levensstijl, heb je functionele kleding nodig voor je lichaam. Jouw sportkleding moet licht en luchtig zijn en de warmte en het vocht dat je lichaam bij beweging voortbrengt, helpen afvoeren. Met normale katoenen softpants worden de warmte en het vocht rond je benen opgeslagen, waardoor je het erg warm krijgt en het lastig wordt om te trainen.

Met een goede, strakke sportbroek kun je vrij bewegen, voel je je frisser en blijf je veel droger bij een zware training. Bij het uitkiezen van je sportbroek is het belangrijk dat je nadenkt over welk type training je gaat doen. Als je op alle soorten training voorbereid wilt zijn, zijn sportleggings de universele oplossing.

Casual broeken / Casual

Het leven bestaat uit meer dan alleen training. Daarom zoek je ook naar casual broeken van dezelfde kwaliteit en met hetzelfde comfort als onze sportkleding! Binnen ons assortiment casual broeken vind je meerdere jeans die heel fijn zitten en jouw lichaamsvorm goed verzorgen. Leggings met casual design zijn geschikt voor op het werk en geven prettig comfort.