Ny kollektion - Intense
NIEUW, MOOI, ONMISBAAR!Heb je een nieuwe sportlook nodig?
Filters

Filter

Jeans

Hier vind je jeans die voor alle situaties geschikt zijn! Jeans zijn een must in de kledingkast, want je kunt ze op je werk, thuis, op een feest en in allerlei andere situaties aan hebben. Kies tussen een hoge, medium of lage taille om precies te kunnen bepalen hoe jeans de rest van je collectie aanvullen. In ons assortiment vind je verschillende types jeans in de maten XXS tot XL.

Jeans - een duurzame casual broek

De stof die jeans van slijtvaste kwaliteit voorziet, heet denim. Oorspronkelijk werden jeans vooral als werkbroek gebruikt door arbeiders die in zware omgevingen aan de slag waren. De broek werd wereldberoemd in het arbeidsmilieu en werkte zich al gauw omhoog in de rock'n'roll-cultuur, waar hij als modevoorwerp werd opgenomen in jassen, jacks, petten enzovoort. Terwijl hij als werkbroek nog steeds door veel arbeiders wordt gebruikt, is de jeans de laatste tijd in grote delen van de wereld meer een modevoorwerp.

De jeansmode van vandaag

Jeans worden op dit moment overal en in alle seizoenen gedragen. De modewereld was niet hetzelfde geweest zonder deze broek, die als basisstof in talloze collecties is gebruikt. Bij One More Rep vind je de nieuwste mode binnen de jeanswereld, van welbekende merken als Freddy WR.UP. Wij vinden dat de jeans verplicht onderdeel van je kledingkast is: zo ben je er zeker van dat je op alle situaties bent voorbereid!