Ny kollektion - Intense
NIEUW, MOOI, ONMISBAAR!Heb je een nieuwe sportlook nodig?
Filters

Filter

Hoodies en shirts

Mooie sportshirts en hoodies van populaire merken als Famme, NEBBIA, Better Bodies en vele andere! Perfect zowel voor sport als casual! Met chique designs en functies helpt je sportkleding jou op topniveau te presteren. Tijdens het trainen produceert je lichaam veel warmte en vocht. Met normale kleden blijven de warmte en het vocht op je lichaam zitten, wat vervelend kan aanvoelen en waardoor het lastig wordt om een voortdurend tempo aan te houden. Met sportkleding van hoge kwaliteit maak je een einde aan dit ongemakkelijke gevoel. Bij One More Rep hebben wij daarom een hoogwaardig en breed aanbod aan merken op het gebied van fitness en mode waar wij alle vertrouwen in hebben!!

Creëer je eigen profiel met fraaie sportkleding!

Je wilt gebruikmaken van alle slimme functies en er tegelijkertijd mooi uitzien tijdens het sporten! Dan voel je je sterker en krijg je motivatie om de volgende keer extra hard te trainen. Ons aanbod bevat verschillende unieke designs die je zelf kunt combineren tot een volledige outfit voor het sporten.

Verschillende sportkleding voor verschillende soorten training

Je wilt een goede outfit die je voortdurend kunt gebruiken. Verschillende soorten training stellen verschillende soorten eisen aan je lichaam. Tijdens het hardlopen moet je snel vocht en warmte kunnen afvoeren om tijdens de hele training een goed tempo aan te kunnen houden. Bij krachttraining gaat het erom dat je een stabiele vorm hebt en herhaalde bewegingen kunt maken. Yoga draait om beweeglijkheid en met te strakke kleding kan het lastig zijn om bepaalde bewegingen te maken die nodig zijn.