Ny kollektion - Intense
NIEUW, MOOI, ONMISBAAR!Heb je een nieuwe sportlook nodig?
Filters

Filter

Tights & Leggings

Fraaie en comfortabele sportleggings van verschillende populaire merken als Alera Ware, NEBBIA, Better Bodies, Famme en nog veel meer!

Mooie sportleggings maakt sporten leuker!

Word de ster van de sportschool met een paar sportleggings die prettig aanvoelen en er mooi uitzien! Bij One More Rep vind je sportleggings in diverse modellen en designs, die zich aan jouw vormen aanpassen en bij verschillende soorten lichaamsbouw passen. Onze sportleggings kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt: ze zitten prettig ongeacht de soort training die je doet. Onze sportkleding is licht, flexibel en uniek!

Vul je sportleggings aan met onze andere sportkleding!

NNu je een sportlegging hebt gevonden die precies bij jou past, kun je hem aanvullen met een mooie top! In ons assortiment tops vind je diverse soorten tops die geschikt zijn voor zowel sporten als casual. Neem ook een kijkje in ons assortiment sport-bh's die jouw training makkelijker maken en waarin je zonder moeite vrij kunt bewegen! Onze sportkleding is ontworpen om het potentieel van jouw lichaam te stimuleren en om er tegelijkertijd voor te zorgen dat je je prettig en koel voelt.