Ny kollektion - Intense
NIEUW, MOOI, ONMISBAAR!Heb je een nieuwe sportlook nodig?
Filters

Filter

JUST HYPE

Just Hype voorziet het dagelijks leven van kleur met opvallende en unieke designs! De designs doen sterk denken aan een moderne urban stijl met het merk op de kleding gedrukt. Ze experimenteren ook veel met sterke contrasten en unieke patronen, waardoor je er uniek uitziet, of je nu aan het sporten bent of een avondje uit bent!

Just Hype uit Engeland

Just Hype is bekend om zijn brede assortiment sport- en casual kleding. Just Hype werd in 2011 gestart als bescheiden project voor het ontwerpen van opdrukken op kleding en accessoires. Na het winnen van een designprijs voor t-shirts is Just Hype pas echt begonnen met ontwerpen! Binnen een paar uur na de bekendmaking was het hele magazijn uitverkocht en werden hun designs over de hele wereld gezocht. Met behulp van sociale media en een sterke ambitie om nieuwe, innovatieve designs te blijven maken groeide Just Hype al gauw tot ver buiten de eenkamerwoning waarin ze waren begonnen!

Maak van Just Hype jouw merk!

Just Hype biedt alle mogelijkheden voor outfits voor dames die zich prettig willen voelen bij elke soort beweging! Kleding die jou een unieke stijl geeft, waarmee je opvalt in een groep. In het assortiment vind je nonchalante stijlen met een luchtige en ontspannen look. Het sportassortiment bevat ook strakkere stijlen waarmee warmte en vocht worden afgevoerd tijdens intensief sporten in de sportschool of bij een wedstrijd!