Ny kollektion - Intense
NIEUW, MOOI, ONMISBAAR!Heb je een nieuwe sportlook nodig?
Filters

Filter

Sport-BH

Bij One More Rep richten we ons op comfort en design voor onze sportkleding. Met een goede sport-BH voel je je prettig tijdens het sporten en kun je je richten op het uitvoeren van je activiteiten zonder je druk te maken over overbelasting. Een sport-BH gaat lang mee en daarom is belangrijk dat je er een zoekt die precies bij jouw borsten past, met ondersteuning waarbij jij je prettig voelt.

Sport-BH – Een belangrijk element van je sportkleding

Of je nu hardloopt, krachttraining doet of actief sport: je lichaam is voortdurend in beweging en dat kan pijn veroorzaken in verschillende lichaamsdelen die je belast. Met een sport-BH kun je kiezen tussen verschillende soorten ondersteuning voor je borsten, die een deel van de belasting op de nek en schouders wegnemen. Jouw lichaam zal je dankbaar zijn als je een goede sport-BH kiest!

Hoe kies ik mijn sport-BH?

Jouw sport-BH moet handmatig worden gekozen op basis van jouw maten. Je moet uitgaan van de grootte van je borsten en hoe actief je bent tijdens je training. Hoe groter je borsten, hoe meer ondersteuning je nodig hebt door je sport-BH. Als je heel actief bent tijdens het trainen, heb je meer ondersteuning nodig om snelle, schokkerige bewegingen op te vangen. Bij rustigere training kun je je meer richten op de zachtheid van je BH en voor meer comfort kiezen.

Hoe vaak moet je een sport-BH kopen?

De levensduur van een goede sport-BH is erg lang, afhankelijk van hoe vaak je hem gebruikt. Als je 2–3 keer per week traint, blijft een sport-BH zes maanden tot een jaar goed. Daarna is het materiaal van de BH elastisch geworden en geeft het niet zo veel ondersteuning als eerder. Als je een sport-BH vindt die bevalt en die goed zit, raden we aan om er 2–3 tegelijk te kopen om af te wisselen op de dagen waarop je sport om zo de houdbaarheid van het materiaal te verlengen.