Ny kollektion - Intense
NIEUW, MOOI, ONMISBAAR!Heb je een nieuwe sportlook nodig?
Filters

Filter

GAVELO

Gavelo-sportkleding is geïnspireerd door West Coast-vibes in de VS, vooral Los Angeles. Een harmonische mengeling van de warmte van LA en een koel Scandinavisch briesje vormt de unieke kleding van Gavelo. Hun passie en liefde voor design zorgen voor even schitterende als functionele kleding.

Gavelo – Een lifestyle

Gavelo werkt voortdurend aan het verbeteren van de functionaliteit en het design van zijn kleding om aan de eisen van de steeds veranderende markt te voldoen. Door een nauwe samenwerking met persoonlijkheden en community's in de wereld van sport en fitness kan Gavelo voortdurend innovatieve designs blijven creëren die mensen daadwerkelijk willen hebben.

Gavelo zet zich ook voortdurend in voor het verminderen van de ecologische voetafdruk. De natuur inspireert vele van hun designs en daarom willen ze iets teruggeven aan onze prachtige planeet door er beter voor te zorgen.

Sportkleding van Gavelo

Wij hebben de beste onderdelen van de collectie van Gavelo uitgelicht in de categorie sportleggings en sport-BH's. Mooie designs en unieke functionaliteit is wat wij waarderen in hun kleding. Stel een mooie outfit samen met Gavelo!