Ny kollektion - Intense
NIEUW, MOOI, ONMISBAAR!Heb je een nieuwe sportlook nodig?

No products here

Excuses voor het ongemak.

FREDDY WR.UP

FREDDY is sinds 1976 gespecialiseerd in kleding. Zij brengen alle geliefde elementen uit de Italiaanse cultuur de modewereld in. Chique en elegant met een innovatieve twist. In het jaar 2012 lanceerde FREDDY de gepatenteerde WR.UP®-technologie. Deze techniek is anders dan alles wat je eerder hebt geprobeerd. De technologie bestaat uit een unieke combinatie van naden, ontwerp en speciale siliconemembranen die samen bijdragen aan een natuurlijke ondersteuning van het zitvlak. FREDDY WR.UP® zit strak en shapet de heupen, dijen en taille en lift de billen.

Wereldberoemd Italiaans design

Carlo Freddi begon in 1976 door sportkleding en schoenen te leveren voor ballet en gymnastiek met Italiaans design. Elk kledingstuk bood bewegingsvrijheid met zachte, strakke vormen en toen zijn sportkleding populair werd in de gymnastiekwereld, begonnen andere sporten ook aan te haken. In de vroege jaren van het merk werd een volledige collectie sportkleding gecreëerd die overal populair werd van ballet tot aerobics! Freddy is uitgegroeid van de dagdroom van een ondernemer tot een wereldberoemd Italiaans modemerk.

Freddy heeft Zweden stormenderhand veroverd

Kort nadat Freddy zijn sportleggings Freddy WR.UP in Zweden had gelanceerd, werden ze zeer populair in de sportwereld. Het merk is zeer actief op sociale media, gezondheidsblogs en forums voor fitnessbeoefenaars. Freddy is op dit moment een sterke aanwezigheid op de Zweedse markt en de internationale markt voor sportkleding!