Ny kollektion - Intense
NIEUW, MOOI, ONMISBAAR!Heb je een nieuwe sportlook nodig?
Filters

Filter

Shorts

Als het te warm is voor een legging of sportbroek, zijn shorts ideaal om warmte en vocht van de huid weg te voeren. Ongeachte wat voor training je doet, binnen of buiten, shorts werken net zo goed. Bij ons vind je shorts van verschillende populaire merken als Famme, Alera Ware, Better Bodies en vele andere!

Welks shorts zijn geschikt voor mij?

Shorts zijn beschikbaar in diverse soorten met elk eigen functies, dus je hebt een brede keus voor jouw soort sport! Wij richten ons op een breed aanbod aan shorts zodat jij precies kunt vinden wat je nodig hebt. Voor hardlopen zijn luchtige shorts geschikt: die zorgen voor betere ventilatie en voeren vocht af tijdens het hardlopen. Tijdens een yogasessie wil je juist dat al je lichaamsdelen zo flexibel mogelijk kunnen bewegen: passend, elastisch materiaal dat zijn vorm aanpast aan de bewegingen van jouw lichaam.

Casual shorts

Shorts zijn er niet alleen om in te sporten! Als het warm is, is het heel prettig om je benen koel te houden. Daarom hebben we verschillende fraaie designs toegevoegd van diverse merken die comfortabele en mooie casual shorts maken. Onze shorts passen uitstekend in een casual look en zijn voorzien van unieke designs!

Maak je normale sportoutfit compleet met shorts!

Tijdens de warme maanden kan het prettig zijn om luchtigere sportkleding te dragen die je lichaam koel houden. Combineer een mooi luchtige top met een paar fijne shorts om je sportoutfit flexibel te maken en de kwaliteit van je training deze zomer te verhogen!