Ny kollektion - Intense
NIEUW, MOOI, ONMISBAAR!Heb je een nieuwe sportlook nodig?
Filters

Filter

NEBBIA

NEBBIA is in 1997 opgericht door av Stanka en Martin Pecko. NEBBIA staat bekend om kleding die past bij actieve mensen zowel binnen als buiten de sportschool. Het assortiment is gevarieerd met verschillende kledingstukken met elk een eigen functie. Drop Crotch Jogger heeft een laag kruis voor extra ruimte en een coole, ontspannen look. Elastische boord voor de optimale pasvorm.

Broeken van NEBBIA zorgen voor jouw vormen en bieden een optimale warmteverdeling bij intensief bewegen. De casual Bubble Butt Revolution Pants volgen jouw vormen in een jeans-achtig design, waarmee je je prettig voelt en er tegelijkertijd geweldig uitziet. De broeken zitten net als normale jeans, waardoor ze perfect zijn voor op het werk of op een feest: het hoogte comfort dat je met een broek kunt krijgen.

Leggings met uniek design van NEBBIA

De leggings van NEBBIA zijn voorzien van unieke designs en verschillende materialen voor de beste draagervaring. NEBBIA SCRUNCH TIGHTS zijn vervaardigd van een mengeling van materialen met vochtafdrijvende eigenschappen, waardoor je tijdens het sporten droog blijft. Het materiaal is elastisch en zorgt ervoor dat je lichaam zich moeiteloos vrij kan bewegen.

Maak je training compleet met NEBBIA

NEBBIA ontwerpt en maakt sportkleding voor het hele lichaam. In hun assortiment vind je duurzame sport-BH's voor ultiem comfort en luchtige tops en fraaie broeken en leggings die zowel voor sporten als casual geschikt zijn!